lauantai 29. elokuuta 2015

30. elokuuta 2015 klo 9.30

Päivän pänttäys lause: Cuanto mas estudio, mas aprendo. Lisäksi opettelen tänään tuon Play-kaupasta lataamani Opi Espanjaa pelin avulla 20-30 uutta sanaa. Tuo peli on ihan hauska, vaikka siinä ei pelillisesti pyritäkään varsinaisesti yhtään mihinkään, paitsi saamaan jokaisesta erillisestä osiosta täydet 1000 pistettä. Minun kaltaiselle addiktille kehittyi kuitenkin himo tuohonkin välittömästi. Joka kerta on  p a k k o  saada täydet tuhat, ja samalla oppii uutta kieltä kuin itsellään nopeasti lisää ja lisää.

Aamu uinti tehty. Paikalla olleet vanhemmat akat päivittelivät kun tein vain yhden sukelluksen ja tulin vedestä pois, kun he taas uivat kaislikon ympäri pitkän matkan. Voi jessus sentään! Onko ihan pakko kytätä jokaisen ihmisen joka ainoaa pienintäkin tekemistä? Olisin voinut luennoida asiasta vaikka tunnin, mutta annoin olla. Jos eivät itse näe, että minulla on kämmenen kokoisia psoriläiskiä ympäri kehoa, niin olkoon. Ei minun tarvitse uida, enkä kropan puolesta pystyisikään,  meressä joka käynnillä. Pelkkä suolakylpy riittää.

MM-kisat sitten päättyy. Liisa on tällä kertaa ollut niistä innostuneempi kuin minä. Olisi saanut olla enemmän suomalaisia mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti