perjantai 28. elokuuta 2015

28. elokuuta 2015 klo 12.30

Löysin netistä sivuston jossa on 2000 espanjankielistä fraasia ja tavallisinta sanontaa. Siinä urakoitavaa taas tuleviksi viikoiksi.
Uimassa aamulla. Merivesi alkaa jo kylmetä, ja aamut on pirun pimeitä. Eilen satoi aika tavalla kun kävin rannalla. Pian alkaa onneksi kisalähetys Kiinasta ja voi sulkea tietsikan. Ei kaksinen pokeripäivä. Viktor Isildur1 Blom sen sijaan näköjään voittanut 2,6 miljoonaa viikossa. Saa nähdä kauanko rahat pysyy Viktorilla tällä kertaa. Veikkaan, että tiistaihin mennessä on kaikki menneet, ainakin jos vanhat merkit paikkansa pitää. Meikäläiselle riittäisi viidentonnin voittokin Kenosta näin ensi alkuun. Loppuisi edes pahin pennin venytys.

2 kommenttia:

  1. Oletko alkanut opiskella espanjaa, vai? Itse luin sitä yliopistossa sivuaineena jonkin aikaa. Kaunis kieli kaikin puolin. Nyt on jo jonkun verran unohtunut, kun en ole käyttänyt.

    El desconocido

    VastaaPoista
  2. Joo, aloitin muistaakseni touko tai kesäkuussa. On ollut tosi kivaa ja antoisaa touhua. On ollut mukavaa huomata, että en ole aivan niin idiootti kuin koulu menestyksen perusteella voisi luulla. Lähtötilanne oli se, että en osannut sanan sanaa espanjaa. Tai, no ehkä si ja gracias, mutta siinä se oli. Nyt jo aika nopeassa ajassa minulla on suht hyvä perussanasto. Vaimo vähän hämmästyi, että mistä tämä tämmöinen innostus yhtäkkiä tuli, kun en esim. ole edes ikinä matkustellut missään. Sanoin, että Espanja kutsuu, alan valmistautua tulevaan lottovoittoon :)

    VastaaPoista