sunnuntai 20. syyskuuta 2015

21. syyskuuta 2015 klo 9.15

Eilen pitkällä kävelyllä Liisan kanssa pitkin rantatietä. Oli käsittämättömän kaunis ilma, ja ihmisiä yllättävän paljon liikkeellä. Ei olisi uskonut, että on syyskuu. Minulla vasen jalka taas turvoksissa, joten en pystynyt patikoimaan yhtä pitkälle kuin L. Tavattiin venesataman kohdalla, ja tultiin yhdessä kotiin.
Tänäänkin vielä kävin aamulla meressä, mutta alkaa olla viimeisiä kertoja tänä vuonna, ellei ollut peräti viimeinen. Pitkälle syksyyn olen pystynytkin jatkamaan. Aurinko paistoi nytkin kyllä ja meri oli peilityynni, mutta ilma ja vesi on jo niin kylmiä molemmat, että infarktin pelko leijuu ilmassa. En halua riskeerata mitään.

Nyt taas pokeriturnauksia ja kahvia. Musiikkina Gregory Isaacs, ja päivän pänttäyslauseena: No podia dar credito a mis ojos. Lisäksi käyn läpi yhtä tuhannen sanan listaa, josta nuppiin on nyt mennyt ehkä puolet tai vähän enemmän.

Pitäisi taas muuten kutsua huoltomies katsomaan noita perkeleen vesiputkia. Keittiön allas ei vedä, ja sama juttu vessan suihkun kanssa. Vesi jää lillumaan pitkäksi aikaa lattialle.

1 kommentti:

  1. Olet kyllä uskalias, kun näin kauan olet käynyt meressä. Itselläni tuli tänä kesänä käytyä tasan yhden kerran.

    VastaaPoista