lauantai 12. syyskuuta 2015

13. syyskuuta 2015 klo 9.30

Pitkä kävely heti aamusta. Kaunis syksyinen sunnuntai. Meri oli tyyni ja aurinko paistoi. Toinen hansikas tipahti jonnekin. Lintuja ei juuri näkynyt, sen paremmin kuin ihmisiäkään. Otin kännykän mukaan, mutta en tullut ottaneeksi yhtään kuvaa. Täällä ei juuri enää ole paikkoja joita en olisi jo kuvannut. Ruuaksi laitoin kanaa ja vihanneksia, taisi olla toinen kerta viikon sisään.  Nyt nettailua. Pelattava useampikin pokeriturnaus tänään, vaikka en enää aikoihin ole uskonut mihinkään rikastumiseen. Keppikerjäläisenä menen hautaan, ellen väärin arvaa. Pääasia kuitenkin, että pärjää edes jotenkuten eikä tarvitse käydä sossussa. Veikkauksen peleistä tullut tällä viikolla 19 e ja pokerisaldo ei ole paljoa tuota isompi. Voitto on silti aina voittoa, jokainen euro lasketaan ja on tärkeä.
Lääkkeet toimineet tällä viikolla hyvin. Painajaisia kylläkin joka yö, mutta mieli ollut ihmeen kirkas ja toivorikas kaikesta huolimatta.
Päivän pänttäyksenä: El tiempo lo cura todo.

1 kommentti:

  1. Pitäisi itsenikin elvyttää tuota espanjaa joku kerta. Ehkä tämä sinun kiinnostuksesi inspiroi ;)

    Painajaisia on itsellänikin lähes joka yö, mutta onneksi niistä ei muista aamulla herätessä kuin sekalaisia sirpaleita. Voimia!

    VastaaPoista