maanantai 14. syyskuuta 2015

15. syyskuuta 2015 klo 9.30

Yksi iäkkäämpi aamu-uimari nainen ehdotti äsken rannalla, että tulisin mukaan avantouimari porukkaan. Täytyy laittaa harkintaan, voisi olla kivaa touhua. Joka syksy tosi orpo olo, kun tietää että pian ei enää pääse pulahtamaan mereen. Pisimmälle olen yhtenä vuonna jatkanut hommaa marraskuun alkuun, mikä ero olisi yksintein mennä avantoonkin?
Löysin muuten sunnuntaina kadottamani hanskaan tuosta parinsadan metrin päästä kuten oletinkin. Eletään niin syrjässä, että melkein voi tiputtaa vaikka lompakkonsa jonnekin, ja samassa paikassa se on vielä viikonkin päästä.
Tänään muutama pokeriturnaus. Eilen sijoituin yli kuuden tunnin työn jälkeen sijalle 24. yhdessä turnauksessa jossa oli vajaat 2000 pelaajaa. Ihan hyvä mieli tuli pitkästä aikaa päästä taistelemaan isommistakin rahoista. Finaalipöytä jäi silti sikseen kauas, vaikka muuta voisi sijoituksen perusteella kuvitella. Viimeisen tunnin tai puolitoista pelasin pienellä stäckillä, ja ison osan aikaa veitsi kurkulla koko porukan pienimmällä. Turnausta johtavalla oli 400 000, minulla 40-60 000. Yhtään virhettä en tehnyt, pelasin hyvää pokeria, ja tipahdin ässä / jätkä kädellä tilanteessa jossa minun oli mentävä jo ties monettako kertaa All-In.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti