sunnuntai 4. lokakuuta 2015

4. lokakuuta 2015 klo 13.05

Kyllä oli huono olo aamulla. Pulssi oli korkealla, ja ajattelin sydämen räjähtävän. Sain sen betasalpaajalla kuriin kuten useinmiten, ja nyt helpompi olla jo. Koko juttu saattoi hyvinkin johtua jostakin mitä söin, tai sitten kurjemmat ajat on taas alkamassa. Monet kammottavat asiat, tulevaisuuden uhkakuvat, pyörineet mielessä kuten aina. Olen jatkuvasti huolissani jostakin.
Kirjamessut Turussa nyt viikonloppuna, mutta enää yli kymmeneen vuoteen en sinne olen mennyt, vaikka L-Suomen kirjailijoitten jäsenenä pääsisin sinne ilmaiseksi. Olisin aivan puhki jo messuhalliin sisään astuessani. Joskus nuorena vietin siellä parikin päivää, ja aina oli hauskaa. Tuttuja tuli vastaan koko ajan, saatoin esiintyäkin ja antaa haastatteluita. Kaikki sellainen on ollut ollutta ja mennyttä jo hyvän aikaa. Ei kiinnosta enää, ja kirjoittamaan pystyn vain jos on ehdoton pakko, tai jos on kyseessä esim. nämä lyhyet blogimerkinnät.
L lähti kävelylle. Minä suljen pian tämän koneen, ja alan katsoa televisiota. Yksi pokeriturnaus vielä kesken, voitin aamulla kahdeksalta alkaneesta turnauksesta muutaman euron. Ihan hyvä sekin. Eilen tuli Kenosta 5 e.

1 kommentti:

  1. Täällä toinen, joka aina huolissaan jostakin. Omahoitajan kanssa ollaan tehty rentoutumisharjoituksia niin niistä on ollut kyllä vähän apua.

    VastaaPoista