torstai 30. heinäkuuta 2015

Miksiköhän minulla näkyy väärä päivämäärä ja kellonaika tässä postauksessa? Klo 23.07... en ole ollut noin myöhään hereillä viiteentoista vuoteen. Kun kirjoitan tätä, on perjantai aamu ja klo on puoli kymmenen.

Onneksi hammaslääkäri tänään. Tosi häijysti sattuu tuo lohjenneen hampaan terävä kulma poskeen. Pitäisi käydä kaupoissa samalla reissulla. Maitoa, salaatteja, lihaa, kalaa, kauraryynejä ym. Jätän aamu-uinnin väliin, jos ei sitten hikoilisi lekurilla niin paljon. Taitaa olla turha toivo.
Eilen ensimmäinen nupin puolesta hyvä päivä viikkoon. Oli hyvin vähän oireita. Varmaan sekin vaikutti, että en unohtanut yhtäkään pilleriä päivän mittaan välistä pois. Illalla katsottiin Emmerdalea ja Ensitreffejä Alttarilla, ja minulla oli niin hyvä ja turvallinen olo, että olisin voinut vaikka vannoa, että Kenosta tulee yhdeksältä päävoitto, mutta niin ei käynyt. Toivottavasti on tänään parempi tuuri.
Psorin puolesta tulee vaikea talvi, kun ei ole päässyt ottamaan aurinkoa juuri ollenkaan. Yleensä olen käynyt kesän mittaan retkeilemässä melkein kymmenenkin kertaa tuossa vähän matkan päässä Nunnalahden rannalla, mutta nyt en ole käynyt kertaakaan. Parvekkeella olen istunut auringossa muutaman kerran, siinä kaikki. Huomenna elokuu jo, aika uskomatonta. Aivan kuin olisi viime syksystä hypätty suoraan, nyt edessä olevaan, seuraavaan syksyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti