maanantai 21. maaliskuuta 2016

21. maaliskuuta 2016 klo 8.40

Hyvä viikonloppu pelillisesti. Kenosta tuli yli 200 e ja pokeri sujui melko mukavasti. Liisa ollut edelleen kipeänä, ja se kyllä vähän huolestuttaa. Yskii kovaa, eikä siitä tunnu tulevan loppua ollenkaan. Liisalla on kaikenlaisia allergioita, jotka laittavat köhimään ja niiskuttamaan alinomaa, enkä ole siksi kiinnittänyt asiaan kauheasti huomiota. Mutta tämä alkaa olla jo jotain muutakin. Vaikka käytän korvatulppia, heräilen öisin siihen kun Liisa avaa kurkkuaan vessassa, kähii ja kröhii. Aamulla Liisa mietti lääkäriin menoa, mutta lähti sen sijasta töihin. Ihme on jos eivät passita samaa tietä takaisin sieltä kotiin.
Kävin kaupassa, ja ostin syntymäpäivä herkkuja. Tehdään kaakku ja syödään jäätelöä. Yritän keksiä vielä jotain muutakin. Tuossa lähellä myydään hyviä vaniljamunkkeja. Painon puolesta ei tarvitse enää murehtia mitä laitan suuhuni, kun näköjään laihdun edelleen laihtumistani. Olisi kohta varmaan se lääkärille meno minullekin paikallaan, kun omahoitaja on siitä jankuttanut jo toista vuotta.

2 kommenttia:

  1. Olen täällä lukenut blogiasi säännöllisesti, mutta nyt vasta saan aikaiseksi jättää kommentin. Toivotan jo etukäteen sinulle Marko hyvää ja antoisaa syntymäpäivää :)

    VastaaPoista