tiistai 19. heinäkuuta 2016

19. heinäkuuta 2016 klo 10.10

Vartin ehdin olla auringossa, kun meni pilveen. Eilen kerkesin olla sentään tunnin. Kyllä tulee taas vaikea syksy ja talvi psorin puolesta. Tosi harmillista. Tässä meren rannalla on aina kumpupilviä, lupaa sääennuste sitten miten lämmintä päivää hyvänsä. Tulin takaisin sisälle, ja nyt pelaan yhtä tyhjänpäiväistä pokeriturnausta vaikka Aku Ankkojen lukeminenkin olisi tällä hetkellä kehittävämpää. Pelit ei ole sujuneet koko vuonna, eikä viime vuodessakaan hurraamista ollut, jos kokonaissaldoa katsoo.
Eilen kuulin jotain uutta. Suomen kielen ainoa sana jossa H toimii kaksoiskonsonanttina on hihhuli. Liekö totta? Ei ainakaan heti tule itsellekään muuta sanaa mieleen?

2 kommenttia:

  1. Uinti on kyllä mahtava harrastus :) Olen pitänyt siitä lapsesta asti. Minä käyn nykyään lähes päivittäin Ruissalossa uimassa. Sinulla ilmeisesti on uimapaikka ihan kotisi lähellä?

    Mielenkiintoinen juttu tuo "hihhuli" :) Ei minullekaan tule toista samalla tavalla esiintyvää sanaa mieleen.

    VastaaPoista
  2. Hei Henrik! Me asutaan ihan tässä parinsadan metrin päässä rannasta täällä Naantalissa. Kun kymmenen vuotta sitten päästiin tänne ei oltu uskoa silmiämme, miten hyvä tuuri meillä kävi. Tämä on nimittäin vuokratalo jossa asutaan, mutta täällä on köyhemmällekin väelle asuntoja tosi kivoissa paikoissa. En pysty varsinaisesti uimaan psorikipujen takia, mutta toukokuusta aina jonnekin lokakuuhun saakka käyn joka aamu vedessä yhden sukelluksen verran. Auttaa psoriläiskiin tuo merivesi ainakin vähäsen yhdessä auringon kanssa.

    VastaaPoista